Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович занадто відповідальний, щоб іти у відпустку

Понеділок, 1 листопада 2004, 17:22
Кабінет міністрів України перед другим туром виборів має намір вжити заходів для виправлення помилок, допущених при організації виборчого процесу.

Про це заявив журналістам прем'єр Віктор Янукович, відзначивши, що його, зокрема, турбують технічні помилки у списках виборців.

"Тому й з інших питань, де були помилки, порушення - все, що стосується виконавчої влади - судові рішення, які ми будемо отримувати - ми зобов'язані їх будемо виправляти", - сказав він у понеділок.

"Що стосується технічних помилок - це рівень відповідальності місцевої влади й вимоги уряду з цього питання будуть поставлені досить жорстко. Ми в короткий строк будемо виправляти ці помилки. Таке доручення я підписав сьогодні", - сказав Янукович.

Він також підкреслив, що виконавча влада зробить все, щоб уникнути дорікань у ході другого туру.

Відповідаючи на питання журналістів, Янукович підкреслив, що з повагою ставиться до результатів, оприлюднених ЦВК.

"Це та державна установа законна, яка має виконувати свої безпосередні обов'язки, обумовлені законом про ЦВК. Тому ЦВК для мене був і буде останньою державною установою, що приймає рішення, з якими я завжди буду рахуватись", - сказав прем'єр.

Він також подякував спостерігачам, які були присутні на виборах.

"Особливу подяку я хотів би висловити всім спостерігачам, які були в ході виборів у нашій державі, у тому числі міжнародним, які разом з нами доклали певних зусиль, щоб вибори в Україні відбулися на демократичній основі, чесно й прозоро", - підкреслив Янукович.

Він також відзначив, що не має наміру йти у відпустку між першим і другим туром. "Я дуже багато взяв на себе зобов'язань", - підкреслив Янукович, додавши: "Тому, що я своїм виборцям обіцяв, я буду робити".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...