Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко сказав, хто входитиме в його Кабінет міністрів після перемоги

Четвер, 4 листопада 2004, 22:43
Віктор Ющенко вважає своєю головною метою після перемоги на виборах президента сформувати уряд народної довіри.

Як сказав Ющенко у зверненні до українців у четвер ввечері, до цього уряду буде запрошено представників різних політичних сил.

"Моя фундаментальна позиція, мій світогляд, що формують і мою політичну поведінку, базуються на наступному - для мене Україна ніколи не ділилася. Вона єдина", - сказав Ющенко, слова якого наводить його прес-служба.

"Хтось носить квиток Соцпартії, хтось Аграрної, Ліберальної, "Яблука", НДП, КПУ... Але сьогодні це не має значення", - вважає Ющенко. "Я переконаний, що сьогодні, як і перед першим туром, існує єдиний поділ - на бандитів і чесних людей".

Ющенко повідомив, що підійде до представників цього уряду з трьома основними критеріями:

"Ті достойники, які займуть крісла у виконавчій владі на центральному і регіональних рівнях, мають бути професійними, чесними і працювати заради народу України".

Ющенко підкреслив, що його не цікавить, "як не цікавило і у 2000 році", питання партійності чи безпартійності. "Головне, що людина була фахівцем і тоді вона буде працювати у моїй команді".

Ющенко у зверненні також подякував громадянам за активну громадську позицію 31 жовтня.

"Ті, хто проголосували в цей день, тим самим заявили, що долю України вирішують і творять не бандити із зони, а прості виборці".

Окремо Ющенко звернувся до громадян, які прийшли на дільниці і не знайшли себе у списках.

Ющенко переконаний, що маніпуляції зі списками – це "одна з бездарних формул влади".

"Переконаний, що ми виправимо це неподобство під час голосування 21 листопада", - пообіцяв Ющенко.

Ющенко сказав, що його команда з ночі виборів почала працювати над тим, аби змусити владу уточнити списки виборців і забезпечити кожному українцю право обирати.

"Не було ще такої влади, яка б могла перемогти народ", - підкреслив Ющенко.

"Влада не є переможцем першого туру. Переможцем є народ. І ми всі разом є свідками того, як добро перемагає зло, як народ України "вчисту" виграв перший тур".

Ющенко зазначив, що цьому не змогли завадити ні фальсифікації, ні маніпуляція результатами голосування і з електронною системою підрахунку голосів". "Мене це окрилює і я хочу, щоб це дало надію кожному з нас", - підкреслив лідер "Нашої України".

Ющенко також заявив, що переміг у першому турі виборів, "щоб там не казала нам влада". "І у другому турі ми закріпимо свою перемогу", - підкреслив він.

Це звернення Ющенка у четвер ввечері транслювалося по "5 каналу".


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування