Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко оголосить результати виборів під ЦВК. Там буде 100 тисяч

П'ятниця, 5 листопада 2004, 11:15
Київська міська адміністрація не виключає звернення до суду з поданням із приводу обмеження проведення масових заходів коаліцією "Сила народу" 6 листопада в Києві.

Про це в інтерв'ю журналістам у п'ятницю заявив заступник глави Київмісьадміністрації - начальник Головного управління з питань правової політики Володимир Ільгов.

Він повідомив, що в Київміськадміністрацію надійшло 6 чи 7 заявок від народного депутата Тараса Стецьківа на проведення в Києві з 12.00 масової акції за участю 100 тис. осіб. Відповідно до заявки, збір учасників акції буде відбуватися в декількох місцях - на Софійській, Михайлівській, Контрактовій, Європейській площі і площі Перемоги.

Після цього колони пройдуть до майдану Незалежності, звідки попрямують до будинку Центральної виборчої комісії на площі Лесі Українки.

За словами Ільгова, у четвер у Київміськадміністрації відбулася робоча нарада, на якій був присутній народний депутат Володимир Філенко як представник організаторів акції.

Організаторам акції було запропоновано перенести проведення акції у зв'язку з тим, що на 6 листопада в Києві також заплановані святкові заходи у зв'язку зі святкуванням 60-річчя звільнення столиці від німецько-фашистських загарбників.

За словами Ільгова, організатори акції наполягають на її проведенні саме на площі Незалежності. У зв'язку із цим Київміськадміністрація не виключає, що в суд буде подане подання із проханням обмежити проведення масових акцій коаліцією "Сила народу" на Хрещатику на ділянці від приміщення ЦУМу до Європейської площі.

Раніше столична міськадміністрація зверталася в суд із приводу обмеження на проведення масових акцій.

У суботу, почнеться всеукраїнський марафон "Народ не здолати", організований коаліцією "Сила народу". У Києві акція стартує о 13.00 із площі Незалежності.

З 12.00 у столиці будуть формуватися колони акції на Софійській, Михайлівській й Контрактовій площах, а також біля станції метро "Арсенальна" й у парку Тараса Шевченка.

У регіонах України мітинги пройдуть на головних площах міст, повідомляє прес-служба штабу Ющенка.

Марафон має кілька основних цілей. Насамперед, Ющенко і його команда подякують людям, які проголосували за нього. Крім того, будуть оприлюднені результати паралельного підрахунку голосів по протоколах з мокрими печатками. На акції також буде дана оцінка першого туру президентських виборів, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У той же час кампанія "Пора" оголошує національну мобілізацію активістів кампанії та "усіх свідомих українців" на акцію "Нас не здолати!".

Збір учасників акції 6 листопада на Контрактовій площі біля пам’ятника
Григорія Сковороди у Києві в наметовому містечку кампанії "Пора". Акція
розпочнеться об 11.30. Табір кампанії "Пора" на Подолі діє цілодобово, говориться в прес-релізі кампанії.

Після проведення мітингу на Контрактовій площі, активісти приєднаються
до всеукраїнського марафону "Народ не здолати!", організованого
коаліцією "Сила народу".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування