Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорномирдін потрапив під цензуру

Понеділок, 8 листопада 2004, 15:28
У п'ятничному випуску газети "Ізвєстія-Україна" видавці вилучили матеріали, які напряму стосуються виборів у нашій країні.

Про це в понеділок повідомляє Телекритика.

У номері не було регулярного телевізійної колонки Ірини Петровської, повністю присвяченої втручанню російських політичних і медіа-технологій в український передвиборчий процес.

Не потрапило на шпальту українських "Ізвєстій" й інтерв'ю з послом Російської федерації в Україні Віктором Чорномирдіним, у якому він не тільки висловив співчуття кандидату від опозиції Віктору Ющенку, але й висловив упевненість у подальшій адекватності україно-російських відносин у випадку перемоги кандидата не від влади.

Крім того, багатьох постійних читачів "Ізвєстій-Україна" здивувала відсутність у кіосках випуску газети за суботу, 6.11.04.

Головний редактор газети "Ізвєстія-Україна" Сергій Брага пояснив відсутність суботнього номера тим, що "у п'ятничному номері було зазначено, що наступний номер газети вийде 9 числа". "Москва видання не випускала", - додав він.

Він також сказав, що в п'ятничному випуску "Ізвєстій-Україна" не з'явилися колонка Ирини Петровської й інтерв'ю з Віктором Чорномирдіним "через технічні причини".

У той же час Брага відмовився прокоментувати, які були це причини.

Читайте також:

Чорномирдін готовий дружити з Ющенком й упевнений, що Україна "нікуди не відбіжить"

Читачі інтернету можуть ознайомитися з неопублікованим інтерв'ю з Віктором Черномирдіним в інтернет-версії газети "Ізвєстія".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...