Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Перший тур виборів в Україні досі шокує сусідів

Вівторок, 9 листопада 2004, 09:59
Польща занепокоєна методами проведення виборів президента України.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби Ради міністрів Польщі з посиланням на зустріч 8 листопада прем'єра Польщі Марека Бєлки з представниками сейму.

"Недавно відбувся перший тур президентських виборів в Україні... Методи їх проведення, як стверджувалося під час зустрічі, викликають занепокоєння", - сказано в повідомленні.

"Подбати про повагу до демократичних принципів при прийнятті такого важливого рішення нашими східними сусідами – важливо не лише для уряду (Польщі), але й для парламенту (Польщі)", - йдеться в повідомленні.

Також відомо, що Польща збільшить кількість своїх спостерігачів під час другого туру виборів президента України, заявив міністр закордонних справ Польщі Влодзімеж Цімошевич.

Як передає сайт "ПроЄвропа", Цімошевич підкреслив, що Варшава впродовж багатьох років проводить активну політику по відношенню до України.

"Ми переконані, що проголошений останніми роками європейський курс України корисний для цієї країни", - сказав Цімошевич.

"На другий тур ми вишлемо ще більшу групу польських спостерігачів", - заявив керівник МЗС Польщі.

Цімошевич висловив надію, що в другому турі українці зможуть вибрати того кандидата, якого хочуть насправді.

При цьому керівник польського МЗС додав, що для вільного вибору необхідне рівне ставлення до кандидатів засобів масової інформації.

УНІАН, "Українські новини"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...