Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенківці просять штаб Януковича не перекладати з хворої голови на здорову

Вівторок, 9 листопада 2004, 14:13
Віктору Ющенку немає за що вибачатися перед Віктором Януковичем, вважає лідер Української народної партії Юрій Костенко.

Так він прокоментував позицію штабу Януковича щодо проведення теледебатів між Ющенком та Януковичем, повідомляє прес-служба УНП.

Костенко зазначив, що "особисто провів з Ющенком дуже багато зустрічей з виборцями й жодного разу не чув, щоб Віктор Андрійович персонально ображав Віктора Януковича".

"Так, під час численних зустрічей з виборцями Віктор Ющенко говорив про загальні речі, які сьогодні мають місце в Україні, – відсутність свободи слова, можливості кандидата в президенти вільно зустрічатися з виборцями, переслідування представників своїх виборчих штабів", - сказав депутат.

За його словами, оцінки Ющенка щодо відсутності вільного доступу всіх кандидатів до ЗМІ, вільного доступу до виборців і безпеки кандидатів у президенти відповідали "трагічним" реаліям виборчої кампанії 2004 року.

Але говорити про те, що за всі ці реалії, за які персонально несе відповідальність прем‘єр-міністр Віктор Янукович, треба вибачатися Ющенку, - верх цинізму", - зазначив Костенко.

Костенко вважає, що "те, що сьогодні штаб Януковича намагається вкотре усе довкола постати з ніг на голову, свідчить лише про слабкість їхньої позиції і відсутність аргументів для відмови щодо проведення теледебатів".

"Адже, як свідчать зустрічі, які провів Янукович з виборцями, у нього є проблеми в спілкуванні з виборцями, і те, що робить зараз штаб Януковича – це спроба проблеми їхнього кандидата перекласти на проблеми Ющенка", - заявив Костенко.

Читайте також:

Янукович дебатуватиме після того, як Ющенко вибачиться і потисне йому руку


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування