Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Держдуму не влаштовують масштаби роботи Павловського в Україні

Вівторок, 9 листопада 2004, 14:49
Захід занадто втручається в процеси, які відбуваються на Україні, вважає голова комітету Держдуми по справах СНД і зв'язках зі співвітчизниками Андрій Кокошин.

"Масштаби західного втручання в процеси, які відбуваються в Україні, особливо щодо російсько-українських відносин, просто вражають", - сказав Кокошин у прямому ефірі радіостанції "Ехо Москви".

"Там діють як мінімум десятка півтора різних фондів й інститутів, і масштаб витрачених коштів на обробку української громадської думки не зрівняти з тим, що робить щодо цього Росія", - заявив він.

Відповідаючи на запитання про поїздки на Україну російських політиків і політтехнологів, він відзначив: "Я б сказав, що поїздок обмаль, оскільки, якщо порівняти ті поїздки політтехнологов і російських політичних діячів, які відбулися останні півроку в Україну, то вони істотно відстають за своїми масштабами від того, що ми бачимо з боку Заходу - США й ряду західноєвропейських держав, коли просто приїжджають емісари й вчать українців, як їм жити".

"Представники ЄС кажуть, що ми вас ще років 10-15 не приймемо в ЄС, але ви в жодному разі не вступайте в ЄЕП", - навів приклад Кокошин.

"Останнім часом помітно, що активізувалася участь російських політиків, політологів, діячів культури в громадському житті, орієнтованому на Україну. Але масштаби цієї участі були значно менші, ніж масштаби участі західних політиків", - вважає голова комітету Держдуми.

Відзначивши вищий ступінь взаємозв'язку двох країн і народів, він підкреслив: "Ми повинні мати набагато більше представників України в Росії, і на українському ґрунті активність російських політиків, громадських діячів, культури може бути набагато більше", повідомляють РІА Новини

Як відомо, українська влада регулярно залучає до роботи на виборах російських політтехнологів. На президентських виборах цього року активно працює Глєб Павловський, який створив у Києві "Російський клуб".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування