Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екс-радник Кучми радить йому віддати владу. Бо люди готові до штурму

Середа, 1 грудня 2004, 10:55
Екс-радник Кучми, нардеп Олександр Волков прогнозує, що потенціал Віктора Ющенка дозволить йому вийти переможцем із протистояння.

"У Ющенка потужний потенціал. Народ визначає все. Я вчора вночі був у наметовому містечку – люди налаштовані серйозно, вони готові на виконання будь-якої команди, доводиться їх стримувати", - сказав Волков у коментарі "Українській правді".

За словами Волкова, Кучмі слід зробити "єдине правильне рішення – віддати владу".

"Переголосування другого туру – легітимний і найбільш реальний шлях. Його треба лише оформити відповідними змінами до закону", - сказав Волков.

"Якщо ж Кучма обере шлях повторних виборів – він на три місяці втягне країну в політичну і економічну кризу. І на цьому фоні будуть розвиватися сепаратистські настрої. А гарант досі не сказав свого слова і не зняв губернаторів-сепаратистів", - додав Волков.

Однак, за словами Волкова, навіть якщо будуть повторні вибори – "шанси Януковича близькі до нуля".

Волков прогнозує, що парламент має шанс відправити уряд у відставку.

"Принаймні у тих, хто прийшов до залу, є велике бажання проголосувати. Єдине – це комуністи поводяться як політичні проститутки. Спочатку вони доводять всьому світу, що вибори сфальсифіковані, через два дні кардинально змінюють свою точку зору, а у середу взагалі не приходять на засідання парламенту", - сказав Волков.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування