Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко пообіцяв владі адекватну відповідь на біти і розповів про футбол і корів

Четвер, 2 грудня 2004, 20:56
Віктор Ющенко попереджає, що якщо влада застосує силу проти народу, то опозиція вдасться до адекватних дій.

Про це він заявив у четвер увечері на мітингу на Майдані Незалежності.

Він розповів, що йому передають, що "десь на стадіоні "Динамо" чи в іншій спортивній споруді заготовлені біти для того, щоб розправлятися з учасниками мирної демонстрації".

"Я хочу, шановна владо, попередити тебе – якщо проти цієї людини буде піднята рука, від руки ви постраждаєте. Нас багато - і нас не подолати " – заявив Ющенко.

Він також запевнив людей, що не братиме участі в переговорах, на яких ітиметься про повторні вибори.

"Пам’ятайте, що кожна людина, яка говоритиме про нові вибори – вона веде до краху України", - сказав Ющенко, зазначивши, що українська економіка других виборів не витримає.

"Уявіть собі Чемпіонат Європи, беруть участь 34 країни, виходять у фінал 2 збірні, грають перший тайм – 0:0, грають другий тайм - 1:1.Що роблять організатори? Вони б'ють пенальті. Нікому в голову не приходить, якщо другий тайм закінчується нічиєю почати турнір з самого початку – запрошуємо 34 збірні і починаємо по новій чемпіонат", - зазначив він.

"То чому 47 мільйонам українців пропонують повторний чемпіонат?" – запитав він.

" І тому ми не дозволимо, щоб 47 мільйонів ця влада дурила і будемо діяти а-дек-ват-но!", - наголосив Ющенко.

За його словами, " якщо в найближчі дні після рішення Верховного Суду не буде встановлено дня повторного голосування", опозиція вживе "адекватні заходи".

Затягування пошуку компромісу лідер опозиції назвав "випробуванням нервів" та розрахунком влади, яка сподівається, що люди не стоятимуть довго на Майдані.

Він закликав людей не залишати Майдан, боротися "свободу, за права, які були поругані 21 листопада цієї владою". Меценатів він закликав допомагати Майдану "продовольством, медикаментом, взуттям".

На мітингу Ющенко ще раз звернувся до східних регіонів, зазначивши, що не виступає проти російської мови і не утискатиме їх інтереси.

Він розповів, що "коли був маленьким і пас корів біля свого села" там був пам'ятник, що там проходив кордон між Росією і Польщею.

Роздмухування сепаратизму Ющенко назвав "білим прапором", який викинула влада, відчуваючи свою поразку.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...