Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Живий ланцюг" на підтримку Януковича коштував 10 мільйонів гривень?

Субота, 4 грудня 2004, 14:52
Більше 200 тис. жителів Луганської області вишикувалися в суботу у 78-кілометровий "живий ланцюг" від Луганська до міста Дебальцеве. Акція на підтримку з'їзду депутатів рад всіх рівнів, який проходить в Харкові під девізом "За єдину Україну. За конституційний порядок".

Люди вишикувалися вздовж автомобільних магістралей від пам'ятника Тарасу Шевченку в центрі Луганська до кордону області в Дебальцеве.

Люди тримали в руках прапорці й стрічки із синьо-білою символікою, у багатьох були зав'язані синьо-блакитні шарфи. В акції брали участь студенти, службовці підприємств Луганська.

Проїжджаючі мимо автомобілісти світлом фар і звукових сигналів висловлювали свою підтримку учасникам акції. Багато автомобілістів зупинялися, просили в учасників акції синьо-білі шарфи й пов'язували їх на свої автомобілі.

Крім того, за повідомленнями місцевих засобів масової інформації, в інших містах і районах області організовані мітинги на підтримку акції: вздовж головних вулиць вишикувалися "живі ланцюги".

За даними міліції, акція пройшла без інцидентів.

У той же час прес-служба Центрального штабу Ющенка повідомила, що районна держадміністрація Луганської області своїм розпорядженням зобов'язала керівників підприємств вишикуватии людей у так званий "живий коридор" на підтримку Януковича й рішень з'їзду в Сіверодонецьку.

Прес-служба стверджує, що багато з людей вийшли на акцію проти своєї волі, боячись розправи з боку своїх керівників і працівників районної держадміністрації.

У той же час студентів Східно-Українського нацуніверситету вивозять для "заповнення ланок у ланцюзі" в Одесі або в Харкові. За це їм сплачують по 50 гривень, але для цього "необхідно зареєструватися", - сказано в повідомленні прес-служби Луганського штабу Ющенка.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування