Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко наполягає на теледебатах. Від Януковича відмовляються працівники його штабу

Понеділок, 6 грудня 2004, 13:56
Українська опозиція наполягатиме на проведенні теледебатів між Віктором Ющенком і Віктором Януковичем напередодні наміченого на 26 грудня переголосування другого туру президентських виборів.

Про це повідомив прес-секретар Ющенка Ірина Геращенко, передають РІА "Новості".

В українських ЗМІ передвиборча агітаційна кампанія поки не почалася. Всі телеканали працюють у звичайному режимі, не демонструючи ніяких передвиборчих роликів. Не публікують агітаційні матеріали й газети.

"Віктор Ющенко почав свою агітаційну кампанію напередодні ввечері, виступивши на мітингу на Майдані Незалежності", - сказала Геращенко.

За її словами, план агітаційної кампанії Ющенка буде вироблений уже найближчим часом і затверджений на засіданні виборчого штабу кандидата.

Поки ж, як сказала прес-секретар, "необхідно наповнити виборчий фонд кандидата коштами, оскільки рахунки фонду зараз порожні".

"Ми сподіваємося, що Віктор Андрійович (Ющенко) одержить доступ до мас-медіа", - сказала Геращенко.

Довідатися про плани команди Януковича щодо ведення передвиборчої кампанії поки не вдається. Телефони його виборчого штабу не відповідають, а колишній керівник прес-центру штабу Геннадій Корж заявив РІА "Новості", що він "більше на Януковича не працює".

У свою чергу прес-секретар Януковича Ганна Герман повідомила, що про найближчі плани Януковича журналісти довідаються вже незабаром.

Згідно із законодавством, кандидати на пост президента мають право одержувати щодня годину телеефіру на центральних каналах безкоштовно, однак рішення про це має ухвалити Центвиборчком. Передвиборчі дебати між кандидатами, за законом, пускаються в останній тиждень перед голосуванням.

Поки ж вся передвиборча агітація в центрі української столиці зосереджена на стінах будинків, парканах, деревах і навіть стінах біотуалетів на київських вулицях.

Агітаційних листівок і плакатів на підтримку Януковича в Києві практично не залишилося.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування