Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма, Кваснєвський і Адамкус танцюватимуть від старої печі. У Солани оптимізм

Понеділок, 6 грудня 2004, 17:36
Верховний представник Євросоюзу з питань спільної зовнішньої та безпекової політики Хав'єр Солана сподівається, що переголосування 26 грудня дасть можливість розв'язати політичну кризу в Україні.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив у понеділок в аеропорту "Бориспіль" одразу після виходу з літака.

Солана висловив оптимізм щодо запланованих на сьогоднішній вечір консультацій за участю міжнародних посередників та усіх зацікавлених українських сторін.

Він також висловив думку, що шанси на успіх у переговорному процесі досить великі.

Водночас президент Леонід Кучма вже зустрівся з президентами Литовської Республіки Валдасом Адамкусом і Республіки Польща Олександром Кваснєвським.

Як повідомили УНІАН у прес-службі президента України, у ході зустрічі було обговорено питання розв`язання політичної кризи в Україні.

У цьому зв`язку сторони дійшли згоди у необхідності виходити із рішень попереднього "круглого столу" щодо врегулювання ситуації, яка склалася в Україні.

На зустрічі також були присутні міністр закордонних справ Республіки Польща Влодзімеж Цімошевич та посланник голови Ради міністрів закордонних справ ЄС Ніколас Бігман.

Як повідомлялося, на переговорах 1 грудня сторони дійшли згоди щодо створення експертної групи в парламенті, яка підготує до голосування зміни в Закон "Про вибори президента", який голосуватиметься у пакеті з політичною реформою 4180.

3 грудня 2004 року Судова палата у цивільних справах Верховного Суду України ухвалила рішення про визнання недійсними результати другого туру президентських виборів 21 листопада.

УНІАН

Читайте також:

Кваснєвський вирішив приїхати до Кучми, Солана також


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування