Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович побачив на Майдані спецслужби та перешкоди для роботи журналістів

Понеділок, 6 грудня 2004, 18:57
Кандидат в президенти Янукович назвав акції протесту проти фальсифікації виборів "політтехнологією" за участі спецслужб".

Про це сам Янукович заявив в ефірі телеканалів "НТН" та "Україна" у понеділок увечері.

"Ці люди (організатори акцій протесту) беруть величезний гріх і вони ще відповідатимуть перед богом. Я можу сказати тільки одне, як показує історія, жодне зовнішнє втручання на землі України не має шансів на успіх", - сказав він.

Янукович також зазначив, що "ніякої революції в Україні немає. І в нинішніх умовах не може бути".

"Під час революції зламу існуючого ладу бажає більшість громадян країни, і не одні лише студенти, або підлітки, або жителі окремо взятих нечисленних регіонів, які в силу своїх емоцій, можливо й віку або недосвідченості іноді хочуть яскравих шоу", - сказав він.

"Насправді ж, більшість українського народу бажає стабільності й поліпшення свого життя", - додав Янукович.

На його думку, "дійсною погрозою сильній і незалежній Україні є тільки внутрішній розкол, але ми його ніколи не допустимо. І я буду над цим працювати".

Янукович також сказав, що заходи для ефективного захисту економічних інтересів регіонів доведеться приймати незалежно від того, що буде в Києві.

"Нам дуже багато вдалося виправити за останні роки. Ситуація може обернутися так, що політичне й економічне оснащення в столиці може знизитися. Ще вчора ми пишалися тим, що містом можна було ходити спокійно без паспортних перевірок", - сказав він.

"Сьогодні на Майдані створена модель такого режиму, якого вони хочуть для всієї країни. Паспортні перевірки, обмеження для роботи журналістів. Дискримінація за національною і регіональною ознаками. Це не свобода, і явно не демократія. Це репресивний режим", - сказав Янукович.

В той же час на оприлюднення цієї заяви прес-служба Януковича не проводила відкриту акредитацію для засобів масової інформації. Прес-секретар Януковича Ганна Герман також Українським новинам в понеділок сказала, що 6 грудня, ніяких заходів за участю Януковича не планується.

Нагадаємо також про те, що прес-служба Кабінету міністрів вже деякий час відмовляється акредитувати агентство Уніан на заходи за участю Януковича.

Янукович заявив також: "Нехай нас розсудить український народ. І бачить бог, я говорю щиро".

Він також подякував усім, хто проголосував за нього на виборах.

"Ми впевнені в нашій перемозі . Тільки сильна єдина й незалежна Україна може дати своїм громадянам процвітання, волю й демократію", - сказав Янукович.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування