Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Омельченко завершив революцію і розпочав ремонт Київради після мітингуючих

Четвер, 9 грудня 2004, 19:23
Київська міська державна адміністрація закрила вільний доступ для учасників мирних масових акцій протесту, які тривали в центрі столиці з 21 листопада до 8 грудня, на перший поверх свого будинку.

Зараз ті учасники акцій з регіонів, які ще залишаються в Києві, можуть звернутися в медичний пункт у будинку адміністрації, однак вже не можуть там обідати і ночувати.

Київміськадміністрація ще не вирішила, як довго в її будинку буде розміщуватися пункт медичної допомоги.

Охорона на вході в адміністрацію знову встановила турнікети, демонтовані після початку масових акцій, і відновила перевірку документів.

Як повідомив Українським Новинам учасник акцій, останній раз учасники мітингу вечеряли в Київміськадміністрації ввечері 8 грудня. У ніч із 8 на 9 грудня учасники акцій не ночували в адміністрації.

Він також повідомив, що штаби учасників акцій, які розміщувалися на 1-му поверсі адміністрації, перенесені до Українського дому.

На першому поверсі будинку адміністрації зараз ведеться ремонт.

Тим часом, за підрахунками Київської міської ради, в мирних масових акціях в Києві з 21 листопада по 8 грудня взяли участь 300-350 тис. жителів регіонів.

Як повідомив заступник мера Києва Володимир Яловий, зустрічаючись із делегацією мерії Варшави, Київрада оцінювала кількість іногородніх у Києві під час масових акцій по росту продажу хліба.

"Порахували ми дуже просто: по тій кількості хліба, який купували", - сказав Яловий.

Він вважає, що по росту продажу хліба можна оцінювати кількість приїжджих, тому що 90% хліба, що продається в Києві, виробляють столичні підприємства і Київраді відомі дані про зростання виробництва й продажу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування