Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко вирішує долю нового уряду, катаючись на лижах з Саакашвілі

Неділя, 2 січня 2005, 15:59
Точна дата інаугурації обраного президентом Віктора Ющенка поки невідома. За різними даними вона може відбутися з 13 по 16 січня.

За словами джерела "УП" у штабі Ющенка, інавгурація, можливо, відбудеться 14-16 січня, причому сама церемонія може розтягнутися на два дні або два етапи.

Перший етап – власне офіційна інаугурація, яка, найпевніше, пройде в будинку парламенту. Другий етап – громадська інаугурація на Майдані в присутності сотень тисяч людей.

Тим часом, за даними "Эха Москвы", яке також посилається на джерела в штабі Ющенка, офіційна церемонія інаугурації пройде 13-го січня в парламенті країни.

Зараз готується спеціальний сценарій урочистої церемонії.

За словами інформованого джерела російського агентства Росбалт, що в залежності від оголошення результатів виборів ЦВК, інаугурація може відбутися в період з 10 по 15 січня.

Разом з тим, як нагадало джерело "Інтерфакс-Україна" у парламенті, дата інаугурації нового президента буде визначена Верховною Радою після офіційного оголошення підсумків голосування на виборах.

Як повідомлялося, 14 грудня Верховна Рада визначила порядок проведення урочистого засідання парламенту, присвяченого прийняттю присяги нового президента України.

Відповідно до документа, урочисте засідання, на якому прийме присягу новообраний президент, буде проводитися в сесійному залі парламенту на основі офіційно оголошених ЦВК результатів виборів і в день, визначений рішенням Верховної Ради за поданням спікера.

У даний час Віктор Ющенко разом з родиною, президентом Грузії Михайлом Саакашвілі й друзями відпочиває в Карпатах, на гірськолижному курорті Буковель в Івано-Франківській області.

На цьому курорті вони планують зустріти Різдво і пробути до 9-10 січня, повідомляє агентство.

Ющенко виїхав в Івано-Франківську область 1 січня. Під час відпочинку він планує помандрувати Івано-Франківською і Львівською областями, а також провести низку зустрічей із представниками українських політичних сил і європейських партнерів.

За словами джерела, Ющенко відмовився від елітних західних або східних курортів, а виїхав в українські Карпати, що, за його словами, є "джерелом відновлення сил після виснажливої виборчої боротьби".

Як очікується, у цій атмосфері будуть проходити переговори і всі узгодження щодо формування нового уряду.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...