Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма не збирався передавати владу Януковичу

Середа, 5 січня 2005, 18:36
Президент України Леонід Кучма ніколи не думав передати Віктору Януковичу реальну владу.

Це стверджує народний депутат України Олександр Волков в інтерв'ю газеті "Голос України" від 5 січня ц. р.

"Знаю, на всі 100 відсотків, що Леонід Данилович ніколи не думав передати Віктору Януковичу реальну владу", - сказав Волков.

За словами Волкова, "найближче оточення" Кучми "весь час шептало йому на вухо, що він зможе або залишитися на третій термін, або в разі прийняття політреформи всю владу буде передано прем'єру і парламентська більшість зможе проштовхнути Леоніда Кучму на цю посаду".

Волков висловив жаль, що Кучма не зрозумів політичних перетворень, які відбулися в країні. За словами Волкова, найголовніше, чого не зрозумів Кучма, "це те, що відбулася революція у мізках людей", яким набридло шарахання: "Два дні йдемо до Європи, потім два дні до Росії, а насправді тупцюємо на місці".

При цьому Волков зізнався, що востаннє бачився з Кучмою два роки тому. "Я не раз хотів із ним зустрітися, поговорити, телефонував йому, все-таки думав, що вдасться його переконати, і він прислухається до думки народу України. Але, на жаль, мені це не вдалося".

Волков зауважив, що його почуття до Кучми як до людини, громадянина залишилися теплими, "але повністю змінилося до нього ставлення як до гаранта Конституції, лідера нації".

Волков також нагадав, що його вступ до фракції СДПУ(о) був обумовлений проханням Кучми. За словами Волкова, "Леонід Данилович передав через Віктора Медведчука своє прохання вступити до цієї фракції. Я виконав його прохання, але за тиждень Леонід Данилович запитав мене: "А чого ти туди пішов?". Як з'ясувалося, він нічого не просив мені передати.

Я зрозумів, що мене підставили, і дуже швидко став позафракційним депутатом".

УНІАН


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування