Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма знайшовся у Севастополі, а Ющенко – у телеграмі Ширака

П'ятниця, 7 січня 2005, 19:26
Президент Франції Жак Ширак поздоровив Віктора Ющенка з обранням на посаду президента України.

У вітальному посланні Ширака, текст якого поширений у п'ятницю прес-службою Єлісейського палацу, відзначається, що підсумок президентських виборів в Україні став не тільки персональною перемогою Ющенка, але також "перемогою демократії й права, відповідно до глибоких сподівань українського народу".

Глава французької держави висловив надію, що результати президентських виборів в Україні "послужать подальшому зміцненню зв'язків між всіма народами нашого континенту".

Тим часом, як стало відомо, сам Ющенко провів різдвяний вечір у колі родини й близьких друзів, повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в оточенні лідера "Нашої України".

"Настрій у Віктора Андрійовича чудовий", - сказав співрозмовник агентства, додавши, що у святковий вечір діти Ющенка за традицією колядували, після чого одержали солодкі подарунки.

Ющенко, який набрав більшість голосів на президентських виборах 2004 року, провів кілька передріздвяних днів у Карпатах разом дружиною, дітьми й президентом Грузії Михайлом Саакашвілі з родиною. У четвер глава грузинської держави із дружиною відбули додому.

Разом з тим джерело не повідомляє, де Ющенко святкував Різдво - у Києві або в Карпатах.

А тим часом, президент Леонід Кучма в четвер був присутній на богослужінні у Владимирському соборі Севастополя.

Храм перебуває на території Національного заповідника "Херсонес Таврійський", і туди зібралися на всеношну тисячі городян. Святкову службу провів митрополит Сімферопольський і Кримський Лазар.

Владимирський собор відбудований з руїн під патронатом Кучми.

Реставрація завершилася торік на Великдень. В останні роки Кучма неодноразово бував на службах у цьому соборі.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування