Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТУРЧИНОВ ОЧОЛИТЬ МВС, ЯК КОМПЕНСАЦІЮ ПОРОШЕНКУ ДАЛИ ЗАПОРІЖЖЯ

Четвер, 3 лютого 2005, 10:02
Міністром внутрішніх справ в уряді Юлії Тимошенко буде її соратник Олександр Турчинов.

Про таку домовленість "Українській правді" повідомило джерело, наближене до керівництва "Нашою Україною".

Петро Порошенко, який лобіював на цю посаду свого однопартійця Віктора Короля, у якості компенсанції отримає губернатора Запорізької області.

За інформацією "УП", керівником Запорізької області стане депутат Юрій Артеменко. Раніше головним претендентом на посаду вважався член ПРП Сергій Соболєв.

Крім цього, креатури Порошенка очолять Житомирську область (депутат Жебрівський), Чернігівську (депутат Атрошенко), Чернівецьку (керівник облштабу Демчак) та Вінницьку, претендентом на яку вважається Домбровський.

Також Петро Порошенко начебто погодився обійняти посаду секретаря Ради нацбезпеки, хоча він так і не домігся кураторства над силовиками.

Також, стверджують джерела "УП", шанс стати главою Харківської області втратив Володимир Філенко.

Першим віце-прем’єром в уряд Тимошенко іде Анатолій Кінах, внаслідок чого його партія втратила квоти на пости міністра промполітики та Держкомітету підприємництва.

Тепер міністром промислової політики може стати член "Нашої України" з групи "Разом" Володимир Шандра (до обрання депутатом очолював Славуцький рубероїдний завод).

Єдина квота, яка, кажуть, ще залишилася за Кінахом – губернатор рідної для Ющенка Сумщини. Ним стане начебто віце-президент УСПП Лаврик.

Крім Кінаха, віце-прем’єрами стануть Олег Рибачук та Микола Томенко. Останній віце-прем’єрський пост станом на ранок був вакантний. Його може посісти соціаліст Йосип Вінський. Однак серед претендентів також називають Романа Безсмертного, який раніше відмовлявся працювати в уряді Юлії Тимошенко.

"Українська правда"

Читайте також:

Губернатори Ющенка: неповний перелік

Кабінет міністрів Ющенка: від А до Я

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування