Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Румунів досі агітують за Януковича

Четвер, 3 лютого 2005, 17:01
На міжнародній трасі чернівецької ділянки Державного кордону між Україною і Румунією гостей нашої держави досі зустрічають чотири біг-борди із зображенням екс-кандидата на посаду президента України Віктора Януковича.

Як повідомляє чернівецька газета "Доба", ще у період виборчої кампанії ці біг-борди перед україно-румунським кордоном біля селища Порубне встановило ТОВ "Інформаційно-рекламне агентство "Емануїл".

Ця ділянка є автомобільним контрольно-пропускним пунктом між сусідніми країнами.

За словами керівника названого інформаційно-рекламного агентства Олександра Потерухи, зняти згадані біг-борди сьогодні "немає жодної можливості: сильний вітер, мороз і снігопад не дозволяють автовишкам наблизитися до щитів без ризику для життя робітників".

Газета нагадує, що у період виборчої кампанії саме навколо буковинських біг-бордів виник загальноукраїнський скандал. Спричинило його розміщене на сайті кандидата у президенти Януковича повідомлення його штабу у Чернівецькій області.

В повідомленні вказувалося, що, згідно з угодою між агентством "Емануїл" та рекламодавцем, станом на початок вересня в області було розміщено 70 біг-бордів з передвиборчими агітаційними матеріалами Януковича.

У заяві також було вказано, що загальна вартість такого виду рекламної кампанії становить 3800 грн. на місяць.

Поділивши оприлюднену суму на 70, можна було зробити висновок, що в такому разі на Буковині вартість одного такого біг-борда обходилась штабу Януковича в середньому лише у 54 грн. 25 копійок.

Супровідний лист до типової угоди про розміщення реклами, яка розсилалася практично всім підприємцям області, підписав тодішній заступник голови Чернівецької ОДА Василь Харабара.

В цьому листі, зокрема, йшлося про те, що ТОВ "Емануїл" "виготовлятиме, встановлюватиме і обслуговуватиме біг-борди за погодженням із Чернівецькою обласною державною адміністрацією".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування