Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко знайшла серце і збирається його підкорити

Неділя, 6 лютого 2005, 12:46
Верховний представник ЄС з питань спільної зовнішньої та безпекової політики Хав’єр Солана запевнив прем’єр-міністра Юлію Тимошенко у всебічній підтримці євроінтеграційних прагнень України та висловився за поглиблення співробітництва між Україною та ЄС.

Про це він сказав Тимошенко під час телефонної розмови, яка відбулась в суботу, повідомляє прес-служба Кабміну.

Він також привітав Тимошенко з призначенням на посаду прем'єра.

В свою чергу Тимошенко висловила вдячність Солані за його особисті зусилля та зусилля Європейського Союзу у підтримці демократичних сил під час проведення виборів в Україні.

Тимошенко зазначила, що події, які відбулися останнім часом в Україні, кардинально змінили ситуацію в державі.

"Ми маємо нового громадянина, нове суспільство і нову Україну. Сьогодні, як ніколи раніше, важливо зміцнити віру українського суспільства в європейське майбутнє", - наголосила вона.

Тимошенко також підкреслила, що основною метою Програми діяльності нового Уряду є європейська інтеграція, зокрема через реалізацію Плану дій Україна–ЄС.

Вона висловила сподівання, що у процесі доопрацювання пропозицій буде врахована думка української сторони та готовність до опрацювання Спільного документу щодо поглиблення співробітництва.

Прем'єр також в суботу провела зустріч із міністром закордонних справ Франції Мішелем Барньє, під час якої вони обговорили вступ України до Світової організації торгівлі, розвиток торгово-економічних відносин та перспективи одержання Україною статусу країни з ринковою економікою.

Про це повідомляють Українські новини з посиланням на прес-службу Кабміну.

Тимошенко поінформувала Барньє про діяльність Кабміну, щодо адаптації українського законодавства до правових норм ЄС, а також підвищення соціальних стандартів життя народу й наближення їх до європейських норм.

"Ми знайдемо ключ до серця Європи", - сказала прем'єр.

Барньє висловив захоплення демократичними змінами, які відбуваються в Україні, і побажав українському народу подальших успіхів на цьому шляху.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...