Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко будуватиме житло і мінятиме "хрущовки"

Середа, 6 квітня 2005, 20:29
Кабінет Міністрів планує розпочати програму із заміни старих "хрущовок" на нове житло, яке можна буде купити за доступною ціною.

Про це заявила прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, відкриваючи нараду з питань іпотечного кредитування, яка відбулася у "Київміськбуді", повідомляє прес-служба Кабміну.

"Ми в Україні розпочинаємо широкомасштабну програму із заміни старого, непридатного житла, яке, як правило, представляють 5-поверхові будинки, що будувалися на початку 60-х років, на нове, сучасне, за доступною ціною", - наголосила Тимошенко.

Прем’єр зазначила, що у Києві та в обласних містах планується на місці 5-поверхових так званих "хрущовок" побудувати багатоповерхові будинки нового планування.

Крім того, програма передбачатиме механізм надання населенню довгострокових іпотечних кредитів на житло під низькі відсотки.

Прем’єр також доручила підготувати відповідні зміни та доповнення до закону "Про іпотеку" та інших нормативно-правових актів.

Юлія Тимошенко наголосила, що уряд створюватиме оптимальні умови для максимального залучення провідних українських та зарубіжних будівельних компаній, а також фінансових інвесторів для участі в житловому будівництві.

"Наша мета, щоб люди, які потребують житла, його одержали вже найближчим часом", - наголосила Тимошенко.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування