Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович загрожує силовим варіантом у 2006 році

Четвер, 7 квітня 2005, 15:21
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що у випадку якщо очолювану ним опозицію гнобитимуть і далі, вона готова удатися до силового розвитку подій.

Про це він заявив під час он-лайн конференції на своєму сайті.

"Силовий варіант вважаю украй небажаним при використанні всіх методів. Але якщо не буде виходу і нас заженуть в кут - ми готові", - відзначив Янукович.

Янукович також припустив, що чинна влада застосовуватиме в 2006 методи фальсифікації виборів і адміністративний ресурс.

"Наше завдання – цього не допустити. Це завдання стоїть практично перед всіма політичними партіями, і в цілому перед українським народом", - відзначив лідер Партії регіонів.

На питання, чи не турбує його, що услід за Борисом Колесниковим нова влада може почати "полювання" і на нього, Янукович відповів: "За великим рахунком, воно йде вже давно".

"Це було і при старій владі. Зараз продовжується з новою силою. Мені хотілося б, щоб ми об'єдналися всі разом, і на парламентських виборах 2006 року цьому поклали край", - заявив Янукович.

Він також заявив, що дискримінація в питаннях отримання соціальної допомоги недопустима. "Це лежить на совісті влади і її стосунку до своїх громадян. Я такі питання вирішуватиму своєчасно", - додав Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...