Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко вважає, що все "іде ладом" і зберіг політкоректність

Неділя, 1 травня 2005, 16:12
У Великодню ніч президент Віктор Ющенко відвідав святкове богослужіння у центральних храмах Києва.

Глава держави разом із своєю донькою Софійкою побував у Свято-Успенському соборі Києво-Печерської лаври (у підпорядкуванні Московського патріархату) і Володимирському соборі (у підпорядкуванні Київського патріархату).

 
Ющенко на службі Філарета (УПЦ КП). Фото Миколи Лазаренка
 
У коментарі журналістам президент сказав: "Я хочу, щоб Україна знайшла мир і злагоду у міжконфесійних стосунках, знайшла порозуміння".

Віктор Ющенко зізнався, що для нього та його близьких Великдень – одне з найбільших свят, до якого готується вся родина.

Президент сказав, що в цю ніч молився за Україну, і вірить, що в Україні все відбувається "чином, іде ладом". "Я переконаний, що Бог зараз із нами, і хай Його благословіння впадає на кожного, хто проживає в Україні".

"Тому є підстави для хорошого духу, хорошого настрою. Є підстави всім сказати: Христос воскрес! – і почути: Воістину воскрес!", – звернувся до журналістів з привітаннями Ющенко.

Разом з президентом богослужіння у храмах Києва відвідали держсекретар Олександр Зінченко, секретар Радбезу Петро Порошенко, перший помічник президента Олександр Третьяков, мер Києва Олександр Омельченко.

Планується, що на Великдень Ющенко разом із родиною побуває у рідному селі Хоружівці з приватним візитом, повідомляє прес-служба президента.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування