Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дочка Кучми теж володіє каналами. Але в неї стрес

П'ятниця, 6 травня 2005, 15:26
Дочка колишнього президента Леоніда Кучми Олена Франчук володіє частиною акцій телеканалів, які входять в умовний медіа-холдинг її чоловіка Віктора Пінчука.

Про це Франчук сказала в інтерв'ю журналу "Кореспондент", що вийде 7 травня, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За її словами, останнім часом вона намагається брати активну участь у діяльності каналів. Як відомо, у холдинг Пінчука входять Новий канал, ICTV, СТБ і М1.

"Хочеться зробити телебачення якіснішим, цікавішим, ніж воно є зараз. Я вважаю, що в нас для цього є можливості", - сказала Франчук.

Дочка колишнього президента також зізналася, що зараз її родина переживає не кращі часи. Але, незважаючи на це, вона не має наміру залишати країну.

"Зараз дуже непростий період, важкий, але я до цього готувалася, розуміла, що буде по-іншому, і навіть без контексту погано чи добре", - говорить Франчук. "Але що буде так, я, звичайно, не думала", - додала вона.

Найбільше Франчук переживає за батька. "Адже я в стані стресу з 2000 року, коли відбувся "касетний" скандал, - сказала вона. - Просто стрес періодично загасаючий. Важко. Але іноді труднощі, які виникають, навпаки викликають бажання їх переборювати".

У той же час Франчук підкреслила, що її родина складається із сильних людей "Батько - людина сильна. І мама. І я", - сказала вона.

Франчук очолює свій фонд АНТИСНІД. Вона заснувала його в 2003 році за підтримки свого чоловіка Віктора Пінчука. Леонід Кучма торік презентував свій фонд "Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування