Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Ющенка в Криму пускали тільки януковичів. Але УНП прорвалася

П'ятниця, 6 травня 2005, 15:44
Представників Севастопольської організації Української народної партії не пропускали на зустріч з президентом Віктором Ющенком під час його перебування в місті.

Про це повідомляє прес-служба УНП у п'ятницю.

4 травня в Севастопольському театрі ім. Луначарського відбулася зустріч Ющенка з громадою міста. Причому, як говориться в прес-релізі, зустріч мала відбутися "з усією громадою міста без винятку".

"Але почалося все з непорозуміння – членів Севастопольської організації УНП не було у списку запрошених", - відзначає прес-служба.

Натомість, за оцінками голови Севастопольської міської організації УНП Богдана Вуйка, у цьому списку фігурувало близько 80% прихильників і активістів виборчої кампанії Януковича.

"З огляду на ситуацію, представники УНП заблокували вхід до театру і вимагали негайно пропустити їх на зустріч з президентом. У результаті вони таки пройшли до зали", - повідомляє прес-служба.

"Після закінчення офіційної частини, делегати Севастопольської УНП особисто зустрілися з президентом, розповіли йому про своє бачення ситуації в Севастополі та запросили в гості. Ющенко пообіцяв приїхати до Севастополя у серпні", говориться у прес-релізі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування