Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович і Медведчук не приїхали на допит

Середа, 1 червня 2005, 14:26
Колишній прем'єр-міністр Віктор Янукович і колишній голова адміністрації президента Віктор Медведчук у середу не прибули в Івано-Франківськ для надання пояснень в управлінні МВС в Івано-Франківській області.

Про це повідомили в центрі громадських зв'язків МВС в Івано-Франківській області.

Водночас у середу давав пояснення щодо одержання земельних ділянок і використання у зв'язку з цим державних коштів колишній заступник губернатора Івано-Франківської області Мирослав Блощук.

В УМВС за станом на 13:30 не з'явилися і представники колишніх вищих посадових осіб.

У вівторок, як повідомили в ЦГЗ МВС, у прокуратуру області були передані зібрані працівниками міліції матеріали для ухвалення рішення.

Як відомо, Янукович, Медведчук, а також екс-заступник губернатора Івано-Франківської області Мирослав Блощук були запрошені в УМВС в Івано-Франківській області для надання пояснень щодо одержання земельних ділянок і використання у зв'язку з цим державних коштів.

Янукович і Блощук повинні пояснити, яким чином їм, а також іншим особам, були передані земельні ділянки і побудовані на них котеджі на землі заповідника "Мулівці", що входить у природоохоронний фонд і є ботанічною пам'ятникою природи.

Також зазначені люди повинні також пояснити підведення до котеджів за державні кошти газопроводу і лінії електропередач.

Медведчук має дати пояснення за фактом незаконного відчуження землі для будівництва комплексу відпочинку "Бескид" у селі Мислівка Шевченківської сільради Івано-Франківської області, а також дати пояснення, чи належить зазначений комплекс йому або членам його родини, і розповісти про оплату за його будівництво.

Ліга

Читайте також:

Законослухняний Медведчук прийде на допит тільки після офіційного запрошення

Медведчука і Суркісів викликають у МВС через базу "Динамо"

Януковича знову кличуть на допит. Тепер офіційно

МЕДВЕДЧУКА І ЯНУКОВИЧА ВИКЛИКАЮТЬ У МВС ЩЕ В ТРЬОХ ОБЛАСТЯХ?

ЯНУКОВИЧ НЕ ПРИЙШОВ НА ДОПИТ. УБОЗ не знає, де його шукати


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування