Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Піскун довів, що Червоненко не брав хабара

П'ятниця, 3 червня 2005, 16:27
Генпрокуратура України заявляє про те, що міністр транспорту Євген Червоненко не отримував хабара.

Такою була відповідь ГПУ на звернення щодо оприлюдненої депутатом ДержДуми Російської Федерації Олексієм Митрофановим, повідомляє прес-служба Мінтрансу в п’ятницю.

"У ході перевірки інформація депутата Митрофанова не знайшла свого об’єктивного підтвердження. 27 травня 2005 року Генеральною прокуратурою України в порушенні кримінальної справи відмовлено за відсутністю події злочину", - наводить прес-служба відповідь генпрокуратури.

У свою чергу Червоненко зазначив, що він радий , що в "цій брудній історії поставлено крапку".

"Сподіваюся, що сумнівів у моїй порядності більше ні в кого не залишилося. А декого це примусить замислитися, тому що за свої слова завжди потрібно відповідати", - сказав він.

Міністр також зазначив, що заява комуніста Симоненка про нібито арешт Червоненка за отримання хабара не залишиться без уваги Генпрокуратури та СБУ. "А його (Симоненка) "принциповість", яку ми бачили в парламенті, та годинник Franck Muller говорять самі за себе", – додав Червоненко.

Раніше Митрофанов заявляв, що йому відомо про факт отримання Червоненком хабара в розмірі 3 мільйонів доларів за посаду начальника Одеського порту, а також, за його словами, він мав докази затримання Червоненка при отриманні хабара і що того відпустили на вимогу Ющенка.

Тоді Червоненко заявив в українських ЗМІ про зірвану спільну операцію із працівниками СБУ по затриманню осіб, які пропонували хабара.

"Українська правда"

Читайте також:

Червоненко отримав вибачення від російського депутата за себе і за Порошенка

У Росії розказують, що Червоненка арештували за хабарі


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування