Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порушено кримінальну справу за каруселі на Миколаївщині

Вівторок, 7 червня 2005, 11:32
Прокуратура порушила кримінальну справу за фактами фальсифікації виборів президента щодо двох посадовців Миколаївської облдержадміністрації і Жовтневої райдержадміністрації.

Про це у вівторок повідомляє Департамент з громадських зв’язків міністерства внутрішніх справ.

Як йдеться в документі, обвинувачені організували дві групи з числа жителів обласного центру у кількості 33 особи, які пересувалися двома мікроавтобусами по території Жовтневого району згаданої області й по декілька разів голосували за підробленими відкріпними посвідченнями.

Крім того, під час проведення другого туру виборів президента начальник одного з управлінь Миколаївської облдержадміністрації організував фальсифікацію результатів виборів на дев'яти виборчих дільницях 133-го територіального виборчого округу шляхом голосування за підробленими відкріпними посвідченнями, для чого були задіяні водії та автотранспорт Врадівської райдержадміністрації.

Справу відкрито за статтями про зловживання владою або службовим становищем та неправомірне використання виборчих бюлетенів, підлог виборчих документів або неправильний підрахунок голосів чи неправильне оголошення результатів виборів.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування