Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Радіо, яке "перебило хліб" "Громадському радіо", тепер крутитиме музику

Четвер, 9 червня 2005, 14:50
Радіо "НАРТ-Чесна хвиля", яке свого часу виграло частоту у "Громадського радіо" змінює концепцію: з розмовного формату воно перейде на музичний.

Про це повідомляє "Телекритика".

Водночас журналістів радіо запрошують на співбесіди до менеджерів медіа-холдингу Вадима Рабиновича (якому за даними ТК належить радіостанція), де їм пропонують роботу на телеканалі "Гравіс", який чекає на перезапуск, пише видання.

"Телекритика" відзначає, що "використавши під час виборчої кампанії цей проект як пропагандистський ресурс, зараз на ньому хочуть почати заробляти гроші".

"З точки зору відносин між нинішньою владою (а саме її представники є реальними, принаймні, контролюючими особами цього радіо) та ЗМІ, ситуація ускладнюється не лише показовою демонстрацією зневаги до суспільно-значущих проектів, а й тим, що ліцензію "Нарт-Чесна хвиля" вибороло в 2004 році у змаганні... з "Громадським радіо", засновником якого був Олександр Кривенко", - зазначає видання.

"НАРТ" також пов'язують з держсекретарем Олександром Зінченком.

"Громадське радіо" закрилось як проект у 2005 році, після того як не знайшло хвилю для мовлення. Перед виборами президент Ющенко обіцяв сприяння в розвитку цього радіо.

Читайте також:

"Інтер" продають росіянам за посередництва Порошенка?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування