Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Березовський каже, що раніше Ющенко його слухав, а тепер став слабким

П'ятниця, 1 липня 2005, 11:20
Російський олігарх-втікач Борис Березовський вважає, що оточення Віктора Ющенка намагається розколоти його союз з Юлією Тимошенко.

"Найприкріше, що відбувається - це з'явилися різні групи, насамперед навколо президента Ющенка, які намагаються розколоти союз "Ющенко-Тимошенко", - сказав Березовський в інтерв’ю "Німецькій хвилі".

На його думку, такий розкол "буде серйозним ударом по тих досягненнях, які вдалося силою по суті вирвати у попередньої корумпованої влади" і "завадить демократизації усього пострадянського простору".

Березовський вважає, що сьогоднішня українська влада "не готова виконати" обіцянки Майдану.

Стосовно приїзду в Україну Березовський сказав, що зробить це тільки якщо президент Ющенко ухвалить "політичне рішення про можливість для мене приїхати в Україну".

"Та позиція, яку зайняв президент України, свідчить про його слабкість, жодних сумнівів у цьому немає", - додав Березовський.

"Я з ним дуже багато спілкувався в часи революції по телефону, я говорив про своє розуміння того, що відбувається, і часто моє розуміння знаходило відгук у його діях", - зазначив Березовський.

Він також повідомив, що "один з важливих проектів, який я зараз реалізовую, – це відкриття філіалу Фонду громадянських свобод у Києві".

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування