Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертного штурмують через Литвина

Субота, 2 липня 2005, 13:08
Голова Ради партії "Народний Союз Наша Україна" Роман Безсмертний підтверджує наявність проблем у відносинах між регіональними структурами НСНУ й Народної партії.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам у суботу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Мене зараз дуже сильно штурмують партійці на місцях, оскільки до Володимира Михайловича (Литвина), на жаль, у партію починають вступати ті, хто вчора з нами вів, м'яко говорячи, дуже тверду дискусію", - сказав Безсмертний.

"Тому це й стало причиною виникнення останніх подій, виникнення дискусій, проблем у відносинах (з Народною партією) на регіональному й місцевому рівні", - сказав він.

"Ми будемо шукати варіанти, як розв'язати це питання", - додав депутат.

У той же час коментуючи можливість нестворення блоку "Нашої України" з Народною партією на наступних парламентських виборах, Безсмертний підкреслив: "Іноді говорять так: блок іноді потрібний не для того, щоб було більше плюсів, а для того, щоб не було більшого мінуса".

Безсмертний також сказав, що НСНУ ухвалить рішення щодо кандидатури на пост мера Києва на своєму з'їзді 9 липня. "Це рішення буде прийматися президією, радою й з'їздом партії", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...