Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не заважає соціалістка із заявами про золоті яйця

Субота, 2 липня 2005, 19:45
Прем’єр Юлія Тимошенко не бачить проблеми в тому, що керівник Фонду держмайна Валентина Семенюк вважає недоречним повторний продаж "Криворіжсталі".

На питання, чи не заважатиме така заява глави ФДМ Валентини Семенюк повторно продати "Криворіжсталь", Тимошенко відповіла: "Не заважатиме".

"Це нормальна позиція Соцпартії", - додала Тимошенко, маючи на увазі, що Семенюк є членом СПУ, яка виступає за те, щоб залишити "Криворіжсталь" у державній власності.

"Ми приймаємо не рішення, приватизовувати чи ні Криворіжсталь", а мова іде про те, щоб отримати значно більше грошей від того, що уже було проведено", - пояснила Тимошенко.

Тимошенко додала, що "держава мусить залишати в себе тільки ті об’єкти, які впливають на безпеку держави і захист національних інтересів, і це буде свято дотримано".

"У "Криворіжсталь" треба вносити великі інвестиції для того, щоб "Криворіжсталь" став реальним гравцем на світових ринках. Я хочу, щоб "Криворіжсталь" для цього мала прекрасних замотивованих менеджерів", - додала Тимошенко.

"Що відбувається, коли державним підприємством, яке не потрапляє в стратегічні питання України, керує державний менеджер? Як правило, там вимиваються державні фінанси через всі корупційні схеми", - сказала Тимошенко.

"Сьогодні по державним підприємствам ми не зняли проблему. І ми бачимо, що іде певне лобіювання призначення певних директорів на ці підприємства, ідуть чорнові схеми", - повідомила прем’єр-міністр.

За словами Тимошенко, їй хочеться, щоб на такі держпідприємства прийшли "справжні власники, які будуть зацікавлені не один-два роки, коли працюватиме державний менеджер, а на десятки років вперед".

Як відомо, напередодні голова Фонду державного майна Валентина Семенюк заявила, що вважає недоцільною повторну приватизацію комбінату "Криворіжсталь". "Не потрібно різати курку, що несе золоті яйця...", - сказала Семенюк.

Українська правда

Читайте також:

Семенюк не хоче віддавати колишню курку Пінчука і Ахметова


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
11:12
фотоУ Стокгольмі відкрився другий фестиваль "Українська весна"
11:05
відео Зеленський в річницю аварії на ЧАЕС закликав світ тиснути на Росію, щоб звільнити ЗАЕС
11:05
Іспанія відправить в Україну ракети до Patriot замість самої системи ППО – ЗМІ
11:00
Розстріл поліцейських на Вінниччині: підозрюваним допомагали тікати двоє військових
10:58
фотоЗа хабарі робили довідки про інвалідність: ДБР викрило групу медиків на Львівщині
10:52
Сольський досі міністр і після виходу на волю зможе повернутися до роботи - адвокат
10:40
"Укрзалізниця" відновила регулярний рух поїздів на Харківщині
10:30
У Харкові двоє ремонтників коригували атаки РФ по позиціях мисливців за "Шахедами"
10:29
Виросли на війні: скільки PepsiCo, Phillip Morris та інші заробили в Росії у 2023
10:25
Anglo American відхилила пропозицію з поглинання від гірничодобувного гіганта BHP як значно недооцінену
Усі новини...