Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко залишилося порозумітися тільки з курчатами, а Литвин засумнівався в її етичності

Понеділок, 4 липня 2005, 15:27
Прем'єр Юлія Тимошенко спробує переконати членів уряду, що суміщають міністерські портфелі й депутатські мандати, скласти із себе депутатські повноваження.

Про це вона повідомила журналістам по закінченні засідання погоджувальної ради, передає ЛІГАБізнесІнформ.

Крім того, Тимошенко відзначила, що якщо у вівторок не будуть підтримані пакети урядових законопроектів щодо вступу до Світової організації торгівлі й розвитку житлового будівництва, постане питання про продовження роботи сесії Верховної Ради.

"В іншому випадку, - підкреслила вона, - відповідальність не буде лежати на уряді, тому що в нас не будуть працювати ці закони".

Також Тимошенко відзначила, що зі змістом законопроектів проблем практично немає, обговорюється буквально кілька зауважень, найбільш істотні з них стосуються митного збору на м'ясо курки, причому тільки на курячі стегенця.

"Я думаю, що ми там знайдемо взаєморозуміння", - підкреслила вона. При цьому Тимошенко відзначила, що всі законопроекти "досить добре й ретельно відпрацьовані, і я думаю, що будуть нормально сприйматися в залі".

У той же час голова Верховної Ради Володимир Литвин скептично ставиться до можливості продовження роботи VII сесії Верховної Ради. В інтерв'ю журналістам Литвин відзначив, що "з гумором" ставиться до такої пропозиції.

При цьому, спікер має намір поставити на голосування парламенту пропозицію працювати протягом останнього тижня сесії, як мінімум, на 2 години більше щодня. Литвин вважає, що така пропозиція має бути підтримана сесійною залою.

Литвин також закликав уважніше вивчити законопроекти, що стосуються вступу України до СОТ, які уряд пропонує прийняти в одному пакеті.

Литвин, зокрема, відзначив, що поставить на голосування пропозицію про пакетне голосування. Разом з тим, він підкреслив: "Потрібно буде ще раз подивитися уважно на цю проблему".

За його словами, до зазначеного пакету пропонується включити законопроекти, прийняті тільки в першому читанні, а також законопроекти, підготовлені до прийняття в цілому.

Литвин вважає, що ставити такі законопроекти на голосування в одному пакеті не зовсім етично.

Читайте також:

Тимошенко назбирала голоси за пакети по СОТ?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...