Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У парламенті показали кіно про орлів Луценка, які залетіли до Засухи

Четвер, 7 липня 2005, 12:53
У парламенті продемонстровано фільм про те, як начебто спецназ проник незаконно на територію помешкання народного депутата Тетяни Засухи.

На плівці показано, як бійці спецназу біжать по селу і перелазять через паркан. Також видно виконуючого обов’язки УБОЗ Корніча, який прибув разом із спецназівцями.

Якихось силових дій не видно, крім охорони помешкання, яку поклали на траву. Після розмови із Засухою спецназ покинув подвір’я.

Раніше, виступаючи з трибуни, лідер Селянської партії депутат Тетяна Засуха заявила, що серед "Беркуту", який штурмував її дачу, були кілери.

Про це вона заявила з трибуни парламенту в четвер.

"У вечері о 18 годині, коли все село готовилося до святкування Івана Купала, гелікоптер спустився на територію школи, де були більше 400 дітей. Звідти випригнуло більше 50 чоловік - "Беркут" озброєний - в бронежилетах, у масках, перепригували через дітей, побили цей паркан, переплигували через паркан", - розповіла вона.

"Я хочу заявити, що біля співробітників "Беркута" були і люди в гражданській формі, це, я переконана, що були кілери, які хотіли продовжити серію після Кірпи і після Кравченка", - зазначила Засуха.

Вона також підкреслила, що таким чином "Беркут" потрапив "на територію помешкання народного депутата".

Вона також попросила Верховну Раду дозволити "занести телевізор з відеомагнітофоном, і ви самі подивитесь усі страхіття, які відбуваються в Україні".

"Я хочу, щоб ви пересвідчилися, в якій ми живемо демократичній державі. Знаєте, бойовики американські відпочивають", - зазначила вона.

Після цього спікер Володимир Литвин поставив на голосування її пропозицію, і Верховна Рада її підтримала. Литвин попросив підготувати технічні умови для трансляції плівки.

В той же час, як повідомили джерела "Української правди", висадка десанту планувалася. Справа в тому, що, за словами джерела, "Анатолій Засуха переховується в будинку своєї дружини-депутата, а проникнення на його територію заборонено законом".

Тому МВС не може передати йому запрошення на допит.

"Українська правда"

Читайте також:

Беркутівці увірвалися на дачу Засухи

Засуха заявила, що Луценко спецназом порушив закон


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування