Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не пропонував Морозу блок, але пропонував забути про політреформу

Субота, 9 липня 2005, 14:12
Соціалістична партія України не буде входити в блок з партією "Народний союз "Наша Україна", Блоком Юлії Тимошенко і Народною партією.

Це в суботу в Києві в інтерв'ю журналістам підтвердив лідер партії Олександр Мороз, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За його словами, Соцпартії ще жодного разу не надходило жодної офіційної пропозиції з приводу блокування з цими політичними силами, і це питання навіть не піднімалося в розмовах "один на один".

"Ми такої пропозиції не одержували". - сказав він.

Крім того, лідер соціалістів заявив про те, що такий крок був би помилковим. "Я глибоко переконаний, що це було б помилковим кроком, якби об'єдналися. Я аналізував розвиток ситуації в Східній Україні. де в такому блоці ми не одержали б необхідної кількості голосів", - підкреслив він.

"Успіх кампанії буде тільки тоді, коли влада буде робити все необхідне, що не заважати нашій партії мати солідну фракцію в парламенті і на місцевому рівні", - додав він.

Він зазначив, що йому часто закидають, що він критикує владу. "Ми критикуємо конструктивно, ми повинні це робити, бо це наша влада", - цитує Мороза УНІАН.

При цьому лідер СПУ повідомив, що незадоволений невиконаною угодою, яку він уклав з Ющенком 8 грудня 2004 року "Про внесення змін до Конституції".

За його словами, в особистій розмові президент запропонував поставити крапку на невиконаній угоді.

Але СПУ, наголосив Мороз, зробить все, щоб політична реформа була здійснена, тому що вона потрібна суспільству. Це він пообіцяв всім присутнім депутатам на нараді.

Мороз також висловив упевненість, що СПУ отримає перемогу на виборах, тому що до партії з'являється більше прихильність в Криму та Південній Україні. Він зазначив, що для виборів партії потрібно набрати 80 тис. голосів, хоча він впевнений, що їх буде 100 тис. "Тому що у суспільстві змінюється ставлення до соціалістів", - вважає Мороз.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...