Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко обіцяє "витрусити" з Тимошенко рай для бізнесу

Субота, 9 липня 2005, 14:40
Президент Віктор Ющенко закликає людей повідомляти про випадки, якщо на митниці або для реєстрації підприємств не створено принцип "єдиного вікна" і обіцяє звільнити відповідальних за це чиновників.

"З 1 червня діє принцип єдиного вікна на митниці. Друзі, якщо у вас є свідчення, що на якійсь митниці не діє єдине вікно, то я даю слово, що керівник тієї митниці до вечора буде знятий з роботи", - сказав Ющенко під час виступу на з’їзді "Народного Союзу Наша Україна".

"З 1 липня працює принцип єдиного вікна по реєстрації малого та середнього бізнесу. Якщо по достовірній інформації на якійсь території не працює принцип єдиного вікна – перший заступник глави обласної адміністрації буде знятий з посади", - додав Ющенко.

Він також пообіцяв, що до 1 вересня буде скасовано 1 300 відомчих постанов, які стосуються малого і середнього бізнесу.

"Сьогодні ми маємо 16 тисяч стандартів... ЄС від нас крупно відстав – у них тільки 9 тисяч стандартів. Тому будь-яка операція експорту, імпорту, вхід, вихід з бізнесу – це є система клопотів", - зазначив він.

"Ми хочемо весь цей пакет... Я дав доручення уряду. По багатьох питаннях уряд відстає, Юлії Володимирівні я нагадую через день. Переконаний, до вересня я витрушу, що всі ці рішення будуть виконані", - пообіцяв Ющенко.

Він висловив переконання, що "з 1 вересня будемо мати розчищене регуляторне поле".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...