Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Артеменко в Київ не літав, а соціалісти йому заздрять

Середа, 3 серпня 2005, 17:48

Губернатор Запоріжжя спростовує обвинувачення соціаліста Кузьменка в тому, що він літав у названі дні до Києва чартерним рейсом.

Про це в середу повідомляє прес-служба партії "Народний Союз Наша Україна".

"У ті дні, коли начебто відбувалися мої уявні польоти, я працював в області – проводив особистий прийом громадян, відвідував підприємства, виступав у прямому ефірі на одному із запорізьких телеканалів. Що тут можна коментувати?" – сказав Артеменко.

Проте Артеменко ніяк не відреагував на закиди щодо оплати можливих рейсів швейцарською компанією "Energy Standart Group S.A.".

Він також вважає, що Кузьменко зробив таку заяву, оскільки "ще до призначення губернатора бачив себе на цьому місці (губернатора), навіть інтерв'ю пресі давав саме в такому ключі".

"Потім мені як голові облдержадміністрації він поставив умову, щоб першим заступником призначили його - за партійною квотою. На що я відповів, що першим заступником, незалежно від партійної квотності, повинна стати фахова людина, професійний менеджер, який добре знає проблеми металургії, машинобудування, що є провідними галузями регіону", - розповів Артеменко.

Він також нагадав, що пропозиції соціалістів були враховані при призначеннях керівників районних адміністрацій – двоє кандидатів від СПУ очолили райони, ще шестеро працюють заступниками голів райдержадміністрацій.

"Я вже втомився коментувати безкінечні заяви, мітинги та прес-конференції соціалістів, бо це, мабуть, єдине, чим вони займаються в області останні півроку," – заявив він.

"Після першої хвилі різного роду виступів запорізьких соціалістів я спробував знайти з їхнім лідером Сергієм Кузьменком спільну мову: роботи вистачить усім, давайте разом працювати для людей! Однак мою пропозицію про співпрацю було рішуче відкинуто. Мовляв, ви ще й не те побачите! - розповів Артеменко.

Раніше Кузьменко заявляв, що Артеменко літав до Києва чартерним рейсом, який оплатила швейцарська компанія, яку пов'язують з бізнесменом Костянтином Григоришиним.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
12:04
Росіяни вдарили КАБами по промисловому об’єкту у Сумах
11:57
Споживання електроенергії зросло на 3,8%: в енергосистемі зберігається дефіцит – "Укренерго"
11:55
фотоЗ Таллінна до Києва: естонський депутат розпочав велопробіг, щоб зібрати гроші для ЗСУ
11:55
День після Чорнобилю. Як "Динамо" обіграло "Спартак" на переповненому 100-тисячному стадіоні
11:50
РосЗМІ: У Росії різко зросла кількість вакансій для людей з інвалідністю на тлі війни в Україні
11:39
відео"Патрулювала" кордон: прикордонники помітили рись у Карпатах
11:32
За 2023 рік перевізникам компенсували лише 6% витрат за пільговиків – Мінвідновлення
11:25
фотоРосіяни атакували КАБами Харківщину, серед постраждалих — діти
11:12
фотоУ Стокгольмі відкрився другий фестиваль "Українська весна"
11:05
відео Зеленський в річницю аварії на ЧАЕС закликав світ тиснути на Росію, щоб звільнити ЗАЕС
Усі новини...