Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дачу Білоконя можуть використати для тренувань

Середа, 3 серпня 2005, 19:15

За 1,5-2 місяці буде підготовлено всю документацію, що стосується подальшої долі так званої "дачі Білоконя" - навчального центру "Петрівці" у Вишгородському районі.

Про це заявила заступник міністра внутрішніх справ України Лілія Поречкіна в середу в Черкасах, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Це земля - близько 50 га, - яка виділена Міністерством внутрішніх справ і на нього (колишнього голову МВС Миколу Білоконя) оформлено акт користування цією землею на тривалий час", - сказала вона.

За словами Поречкіної, споруди, що знаходиться на цій території, будували без проектно-кошторисної документації.

"Тому МВС створює робочу групу, яка займається питанням оформлення проектно-кошторисної документації, усіх технічних документів, що стосуються цих будівель", - сказала вона.

За словами Поречкіної, МВС визначить вартість цих будівель, "і після розгляду на колегії МВС буде вирішено питання щодо доцільності використання зазначених будівель".

За припущенням Поречкіної, ці будівлі можуть бути використані під певний міжнародний тренінговий центр або ж будуть продані на аукціоні, а виручені кошти підуть у спеціальний фонд і будуть використані на капітальний ремонт будинків, що належать МВС, або ж на добудування житла для працівників міліції.

Як відомо, Білоконь обіймав посаду голови МВС з серпня 2003 по лютий 2005 року.

За даними МВС, він на даний час знаходиться в Росії. Білоконь проходить в одній із кримінальних справ як свідок про незаконне використання бюджетних коштів.

Поречкіну призначено заступником міністра МВС 7 липня. Вона змінила на цій посаді Олександра Фокіна, який працював заступником міністра з лютого 2005 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування