Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз хоче не менше 15% на виборах

Понеділок, 8 серпня 2005, 14:51

На майбутніх парламентських виборах Соціалістична партія України планує здобути мінімум 15% голосів виборців.

Про це заявив перший секретар Політради СПУ Йосип Вінський в інтерв’ю, опублікованому у понеділок у газеті "Новый понедельник", повідомляє прес-служба партія.

"Наш план – мінімум 15% на парламентських виборах або не менше 75-80 депутатських мандатів у Верховній Раді", - сказав він.

"Також підраховані конкретні планові показники по регіонах, які дозволять нам досягнути визначеної мети", - підкреслив депутат.

За словами Вінського, у Донецькій та Львівській областях СПУ планує набрати як мінімум 8% голосів виборців, а у Києві - не менше 15%.

"Ми зараз ведемо численні переговори з приводу кандидатур на посади місцевих голів. Ними можуть стати як члени нашої партії, так і безпартійні. Якщо у конкретної кандидатури є шанси на перемогу, ми будемо надавати їй підтримку", - зазначив Вінський.

"Якщо ж таких шансів немає в жодної з представлених осіб, тоді, по великому рахунку, нам не так важлива посада міського голови, як наявність потужної та авторитетної фракції у місцевій раді", - додав він.

Також Вінський висловив упевненість, що у багатьох регіонах саме соціалісти можуть стати компромісними фігурами на виборах голів місцевих рад в умовах сильної політичної поляризації.


"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування