Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко обвинуватили в цукровій кризі та хочуть забрати цукеркову фабрику

Вівторок, 9 серпня 2005, 16:56

Народний депутат Ігор Плохой має намір направити запит до Служби безпеки України і звернутися до президента з приводу незаконної, за переконанням депутата, діяльності секретаря РНБО Петра Порошенка.

Про це Плохой (група "Демократичні ініціативи") повідомив у вівторок агентству "Інтерфакс-Україна".

"Секретар РНБО протягом останніх півроку єдине, чим займається - це пошуком конкретних ворогів усередині країни", - заявив депутат.

Він підкреслив, що "ситуація на цукровому ринку також викликана діями цього посадовця".

Як затверджує Плохой, суховози з цукром, що прибувають до Одеського порту, "патронуються особисто Петром Олексійовичем".

"Такий підхід - він просто обурливий... Це загрожує як економіці, так і суверенітету країни", - заявляє депутат.

Разом з тим Плохой не зміг привести будь—яких доказів своїх слів.

Відповідаючи на питання журналістів про те, на чому базується обвинувачення на адресу Порошенка, депутат сказав, що "на спостереженні останніх дій митної служби", додав, що у нього "таких фактів (незаконних дій секретаря РНБО) немає", і він готовий надати відповідну інформацію протягом тижня.

Плохой також додав, що "тут особистого (особистої ворожості до Порошенка) немає, є лише стурбованість ситуацією в країні".

На думку депутата, президент не потурає Порошенку, оскільки у нього "зараз інші цілі".

"Думаю, найближчим часом він (Ющенко) буде змушений зробити відповідні висновки. "Це тільки Петро Олексійович дозволяє собі поєднувати секретаря РНБО, голови Верховного суду і генпрокурора в одній особі", - додав депутат.

Також, як повідомляє ЛІГАБізнесІнформ, Плохой пропонує включити до списку підприємств, що підлягають реприватизації, "Рошен" і "Ленінську кузню".

За словами Плохого, виникає питання, чому під час обговорення реприватизації в список підприємств, які планується реприватизувати, не потрапили ці та деякі інші підприємства, стосовно приватизації яких раніше виникали питання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...