Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ добралася до тих, хто називав Ющенка "фашистом"

П'ятниця, 2 вересня 2005, 13:44

Правоохоронні органи провели в кабінеті заступника донецького мера Геннадія Ткаченка обшук.

Обшук був пов'язаний з подіями 31 жовтня 2003 року, коли в Донецьку був зірваний з'їзд "Нашої України", повідомив керівник відділу по зв'язках із громадськістю Максим Ровинський. По цьому факту порушено кримінальну справу.

За його словами, обшук проводився тому, що саме Геннадій Ткаченко в силу своїх службових обов'язків курирує розміщення зовнішньої реклами у Донецьку.

Санкцію на обшук дав суддя Ворошиловського районного суду. Обшук проводився слідчим СБУ і на даний момент вже закінчений.

31 жовтня 2003 року в Донецьку блок "Наша Україна" не зміг провести свій з'їзд. У будинку, орендованому блоком для проведення форуму, на час відкриття з'їзду знаходилися близько 2 тис. осіб, які не мали стосунку до заходу. Блок звинуватив дирекцію Будинку культури "Юність", де мав пройти з'їзд, у недотриманні домовленостей, а владу області і міста в бездіяльності у цій ситуації.

Крім того, у місті на рекламних щитах рекламного агентства "Плазма" тоді з'явилися білборди антиющенківського змісту, з обвинуваченнями "нашоукраїнців" у фашистській ідеології.

Разом з тим, 31 жовтня 2003 року у Донецьку відбувся мітинг за участю делегатів, які прибули на з'їзд "Нашої України", де була ухвалена резолюція про висування Ющенка кандидатом у президенти.

Острів , Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...