Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пінчук готує свій завод до страйку

П'ятниця, 2 вересня 2005, 18:05

За можливого кризового розвитку ситуації навколо Нікопольського заводу феросплавів колектив може перейти до передстрайкового режиму.

Про це заявив журналістам голова профспілкового комітету ВАТ "Нікопольський завод феросплавів" Юрій Логвинов.

"За умови невиконання умов колективного договору, що неминуче відбудеться у випадку силової зміни керівництва, колектив готовий перейти до передстрайкового стану", - відзначив Логвинов.

"Ми запобігли конфлікту, який нам нав'язували, ми з честю вийшли з протистояння, ми не пустили на завод представників групи "Приват", і сьогодні в кожного працівника НЗФ є почуття гордості за те, що ми змогли зробити, за свій завод", - сказав він.

Логвинов підкреслив, що на даний момент трудовий колектив не бачить жодних позитивних перспектив у приході до управління підприємством представників групи "Приват".

За його словами, робітники НЗФ побували на контрольованому "Приватом" Марганецькому ГЗК, і переконалися в тому, що умови праці і рівень соцгарантій працівників МГЗК знаходяться на надзвичайно низькому рівні.

Водночас на даний час колективний договір НЗФ по праву вважається кращим у галузі, заробітна плата на підприємстві є четвертою за розміром серед підприємств ГМК, успішно працюють об'єкти соціальної сфери - медсанчастина, культурно-спортивний комплекс, база відпочинку, дитячий оздоровчий табір.

"Робітником НЗФ є що відстоювати", - підкреслив голова профкому підприємства.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування