Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семенюк ще подумає, чи віддавати Пінчуку гроші

П'ятниця, 2 вересня 2005, 19:18

Фонд держмайна має намір провести відкритий конкурс з відбору керівництва ВАТ "Нікопольський завод феросплавів" після остаточного повернення акцій у державну власність.

Про це заявила глава ФДМ Валентина Семенюк, повідомляє прес-служба відомства.

За словами Семенюк, на цьому наполягає президент, який дав таке доручення фондові.

Семенюк відзначає, що конкурс буде проведений відповідно до наказу ФДМ від 04.05.2004 року "Про затвердження Положення про порядок укладення або переукладання контракту з керівником виконавчого органу відкритого акціонерного товариства, холдингової компанії і державної акціонерної компанії і Типову форму контракту з керівником виконавчого органу відкритого акціонерного товариства" N662.

Семенюк також заявила, що буде наполягати на проведенні ретельних підрахунків втрачених державою коштів за час господарювання на НЗФ приватних власників.

"Перш ніж говорити про повернення коштів приватним власникам, сплачених ними за контрольний пакет акцій підприємства на конкурсі, треба чітко прорахувати втрати держави від цієї незаконної приватизації", - відзначила Семенюк.

Як відомо, улітку суд визнав незаконною приватизацію НФЗ, структурами, близькими до бізнесмена і нардепа Віктора Пінчука.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування