Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СДПУ(о) підтримала Зінченка як справжнього вовка у війні з Порошенком

Вівторок, 6 вересня 2005, 11:38

Фракція СДПУ(о) вимагатиме створення слідчої комісії Верховної Ради для розслідування фактів, викладених у заяві екс-держсекретаря Олександра Зінченка.

"Наша фракція подала проект постанови про створення слідчої комісії щодо корупції у вищих ешелонах влади, у найближчому оточенні президента", - сказав журналістам лідер фракції Леонід Кравчук.

Кравчук сказав, що на прес-конференції в понеділок "Зінченко виглядав краще за Порошенка".

"В деяких місцях Порошенка мені було просто шкода, у нього були сльози на очах,", - додав Кравчук.

Кравчук сказав, що Порошенко вчинив, як "недосвідчена людина, інакше він би підготувався і скликав свою окрему прес-конференцію".

На питання, що сваряться два колишні члени СДПУ(о) Зінченко і Порошенко, Кравчук відповів: "Це свідчить, що СДПУ(о) і хороша школа, і люди дуже досвідчені, і блискучо володіють словом".

"Але Зінченко виглядав солідніше. Як мисливець скажу, що серед звірів вовк найбільше відчуває небезпеку. Зараз Зінченко найглибше відчуває політичне повітря. Він почув, що щось починається навколо СДПУ(о), і пішов від нас. Зараз він почув, що щось починається навколо Ющенка – і зіскочив. Це висока мудрість, це справжній есдек!", - сказав Кравчук.

Щодо суті звинувачень Зінченка, Кравчук сказав, що також був свідком корупції в нинішній владі. "Я був в Одесі, де кажуть, що скоро вибухом стане ситуація в Іллічівському порту. В Ялті хочуть приватизувати набережну, щоб будувати питейні та харчові заклади", - обурився Кравчук."Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування