Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Про відставку Тимошенко стане відомо до вечора?

Вівторок, 6 вересня 2005, 16:34

Постійний представник уряду у Верховній Раді Сергій Сас вважає, що у вівторок на нараді у президента Віктора Ющенка за участю прем'єра Юлії Тимошенко і спікера парламенту Володимира Литвина обговорюються різні питання, в тому числі і співпраця у владній команді.

Таку думку Сас висловив у розмові з кореспондентом УНІАН.

Відповідаючи на запитання, чи відповідає дійсності інформація, що у вівторок Тимошенко можуть відправити у відставку, якщо вона не погодиться укласти угоду про виборчу коаліцію БЮТ з президентською партією "Народний Союз Наша Україна", Сас зауважив, що не хотів би обговорювати плітки, хоча він і чув дещо подібне.

"Думаю, до вечора все стане відомо. Думаю, Юлія Володимирівна не дасть приводу для сумніву, що вона підтримує президента і готова йти з ним до кінця", - сказав Сас.

Як повідомлялося, у цей час у президента триває нарада вищого керівництва країни. У нараді беруть участь Тимошенко, Володимир Литвин, секретар Ради національної безпеки Петро Порошенко і низка інших високопосадовців. Нарада триває з 10.00. Після наради розпочнеться засідання Ради національної безпеки та оборони України.

За даними джерел ICTV у секретаріаті президента, "головна тема закритої наради – відставка уряду. Вона станеться, якщо прем'єр-міністр Юлія Тимошенко відмовиться піти на парламентські вибори у блоці з партією Народний Союз "Наша Україна". Почесний голова партії – Віктор Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування