Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич теж думає, що Ющенко зрадив Тимошенко

Четвер, 8 вересня 2005, 14:02

Депутат Нестор Шуфрич вважає відставку уряду політичним банкрутством Ющенка.

Про це він сказав в кулуарах у четвер.

"Відставка (уряду) мене дивує. Я вважаю її необачним кроком з боку Ющенка, хоча півроку тому ми попереджали, що так буде", - сказав Шуфрич.

Шуфрич вважає, що якщо Ющенко є людиною честі, він має написати заяву про відставку. "Я вважаю, що факти корупції в оточенні Ющенка можуть торкнутися і його особисто, і це може почати процедуру його імпічменту".

Також Шуфрич зазначив, що незважаючи на радістьСДПУ(о) щодо відставки уряду, не можна не констатувати, що Ющенко "вже втретє зрадив Юлію Тимошенко".

"Вперше – коли підписав листа трьох разом із Кумою і назвав її націонал-фашисткою. Вдруге – коли підписав подання про її відставку з посади віце-прем'єра під час свого прем’єрства, чим фактично дав можливість посадити її за ґрати. Зараз він її зрадив утретє", - сказав депутат.

Щодо кандидатури Єханурова як виконуючого обов’язки прем’єра він сказав, що Єхануров це перехідна фігура. "Ця людина, можливо, створить видимість спокою. Саме видимість, адже в Україні сталася не криза, а владний колапс".

"Ми зараз можемо говорити про помилки уряду, але також констатуємо, що Тимошенко не крала і хоча б щось хотіла зробити. Зрозуміло, що це відчула принаймні помаранчева частина суспільства, яка стала на її бік. Ющенку це не сподобалося. Він її боявся, тому зрадив і фактично ліквідував", - зазначив він.

Як відомо, раніше джерело в оточенні прем’єра також сказало, що Тимошенко вважає, що Ющенко її зрадив утретє. Але пізніше прес-служба екс-прем'єра спростувала, що Тимошенко таке говорила.

Як відомо, Ющенко заявив у четвер, що відправить уряд і секретаря РНБО у відставку.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування