Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жириновський радий за "краплину совісті" Ющенка, але відміряв йому рік

Четвер, 8 вересня 2005, 17:27

Віце-спікер Державної думи Росії від фракції ЛДПР Володимир Жириновський цілком підтримує рішення президента України Віктора Ющенка відправити у відставку уряд Юлії Тимошенко.

"Я ставлюсь до рішення президента Ющенка найпозитивнішим чином, він все правильно робить, у нього є краплина совісті, і, відправляючи уряд у відставку, він показав, що все-таки дійсно хоче якогось поліпшення в Україні", - сказав Жириновський журналістам у четвер.

Водночас він вважає, що новий український уряд не буде кращим за попередній, і припинити корупцію у вищих ешелонах влади України йому не вдасться.

"Одне можу сказати - все це даремно, тому що нові будуть такі ж. Під впливом цих мерзотників із Брюсселя, з Вашингтона на всій території колишнього СРСР сьогодні створена кримінальна дисперсна держава. І нехай їх п'ять разів відправлять у відставку, але все одно будуть красти", - заявив віце-спікер.

Він вважає, що уряди у всіх країнах ближнього зарубіжжя не працюють тому, що міністри "усі мають рахунки за кордоном - і в нас, і в Україні, і в Казахстані, і в Киргизії, і в Грузії".

Жириновський думає, що Ющенку не дадуть можливості підібрати чесних людей у новий уряд.

"В Україні чесних людей можна підібрати, але я впевнений, що йому (Ющенку), не дадуть це зробити. Зараз мафія буде своїх нав'язувати, щоб втримати ту власність, яку вони мають", - сказав Жириновський.

Він прогнозує, що Ющенко не втримається довго при владі в Україні. "Якщо він усіх прибере і тих, хто був у КПРС, жодного не поставить (у свою команду), візьме молодих чесних хлопців і припинить закривати російські школи, він досягне успіху. Якщо ж він знову потрапить під вплив мафії, то це на півроку, на рік і - його змінять", - сказав Жириновський.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування