Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЕЛЬНИЧЕНКО СПРОСТОВУЄ інформацію про замах на нього в США

Середа, 5 жовтня 2005, 12:39

Микола Мельниченко спростовує інформацію про начебто скоєний на нього останніми днями замах на території США.

Про це йдеться у поширеній його представником Олександром Мещеряковим заяві майора Мельниченка для ЗМІ.

Мельниченко також заявляє, що жоден із його адвокатів, "як в США, так і в Україні, не повідомляв ні електронною поштою, ні іншими засобами зв’язку, ні Інститут масової інформації, ні кого б то не було іншого" про замах на нього.

"Подібна інформація, розповсюджена в ЗМІ, не відповідає дійсності. В той же час офіційно підтверджую, що мною, Мельниченком М.І. вжиті посилені заходи безпеки у зв’язку зі спробою мого фізичного знищення, яка мала місце у вересні місяці цього року", йдеться в тексті заяви.

За словами Мельниченка, детальніша інформація з цього приводу буде надана засобам масової інформації "після проведення відповідного розслідування".

Мельниченко також звертає увагу ЗМІ, що "члени міжнародної групи Березовського продовжують розповсюджувати наклепницьку інформацію стосовно мене, а також, що публікація подібної наклепницької інформації призведе до судових позовів проти тих ЗМІ, які її публікують".

Мельниченко вважає, що телеканал "1+1" має спростувати інформацію про те, що нібито "Мельниченко вже п‘ять років уникає надання свідчень офіційному слідству у справі вбивства журналіста Ґонґадзе".

"Ця інформація не відповідає дійсності та розповсюджується навмисно для того, щоб дискредитувати як самого Мельниченка М.І., так і задокументовані ним докази особливо тяжких злочинів, скоєних щодо Георгія Гонгадзе та Олександра Єльяшкевича", йдеться у заяві майора.

Адвокат Мещеряков також застерігає ЗМІ "не поширювати інформацію про Миколу Мельниченка та записи, зроблені ним, які не відповідають дійсності, не мають правових підстав щодо використання, отримані журналістами від третіх осіб та не перевірені щодо законності походження і використання.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...