Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко поміняв генпрокурорів, бо існує поняття час "ікс"

П'ятниця, 4 листопада 2005, 11:31

Указ про призначення нового генпрокурора Олександра Медведька буде підписано найближчим часом.

"Указ лежить на підписі в президента", - повідомив голова секретаріату президента Олег Рибачук у п'ятницю.

"Я розумію ваші поcмішки на обличчі. З Присяжнюком (якого подали на генпрокурора і відкликали в той же день) – це була помилка секретаріату. На лікарняному був одним з двох заступників (голови секретаріату), це була субота...", - розповів Рибачук.

"Присяжнюк був з тих, які пройшли попередню співбесіду з президентом. Є технологія взаємодії, час "ікс", до якого мало бути зроблено подання кандидатури генпрокурора", - сказав Рибачук.

"Я мав розмову з президентом, люди які допустили помилку, отримали догану. Це не помилка президента", - додав він.

Що стосується можливих звільнень губернаторів, то Рибачук не назвав ні їх кількість, ні час, коли їх звільнять.

Водночас він повідомив, що мав перед брифінгом з цього приводу зустріч з Юрієм Єхануровим, і можливо, зараз він зустрічається з президентом.

"Мова йде про те, що будуть певні переміщення серед команди, це люди команди президента і вони залишаться в команді. Зараз проходять консультації з людьми, які можуть з посади губернатора перейти на інші функції", - зазначив Рибачук.

Говорячи про перспективи віце-прем'єра Романа Безсмертного, Рибачук не став коментувати чутки про його звільнення з посади віце-прем'єра і перехід на роботу в штаб "Нашої України" і порадив, що "коректніше" запитати про це у самого Безсмертного.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...