Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучмі ближче до виборів захотілося лаяти Ющенка і Ко

П'ятниця, 2 грудня 2005, 10:40

Через рік після помаранчевої революції знизилися основні економічні показники, а відносини між Україною та Росією істотно погіршилися, вважає колишній президент України Леонід Кучма.

"Не проведено жодної серйозної реформи. Знизилися основні і вирішальні економічні показники. Погіршилися відносини з Росією - і не на користь України", - заявив Кучма в інтерв'ю газеті "2000", опублікованому в п'ятницю.

Екс-президент також відзначив, що "дезорганізація державного керування" привела до того, що "застопорилися переговори по ЄЕП і заплуталися відносини із Заходом. Він (Захід) уже не приховує своєї здивованості становищем в Україні".

На питання про те, скільки має пройти часу, щоб можна було дати оцінку діяльності нової влади, Кучма підкреслив: "Ніскільки".

"Хіба Ющенко, Тимошенко, Порошенко, Зінченко та всі інші вожді Майдану просили в народу час для навчання, розгойдування, входження в курс справи?" - запитав Кучма.

"Навпаки, вони увесь час говорили, що знаходяться на найвищому ступіні готовності до керування державою якісно краще, ніж це робив "злочинний режим", - відповів він.

"Так що ми вже давно маємо право говорити про нову владу", - пояснив свою позицію колишній глава української держави.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...